PREDŠKOLSKA USTANOVA  
PITAGORA 
 
U SISTEMU SMO SUBVENCIJA GRADA BEOGRADA - UPIS JE U TOKU! 

ZA INFORMACIJE POZOVITE 064 853 1305, 064 316 5368 ILI KLIKNITE
 PONOS NAŠE ŠKOLICE
 

Assimino iz naše školice u veliki svet! 
Upoznajte se sa ovom veoma zanimljivom igrom  autora Milana Mihaljčića, psihologa sa iskustvom u kreiranju didaktičkih materijala, koja je nastala u školici Pitagora kroz rad sa našom decom! 

 UPIJAJUĆI UM 


Montesori literatura: prvi put u Srbiji, tada Jugoslaviji, skolica Pitagora i  izdavacka kuca DNC knjige  preveli su i objavili osnovno delo Marije Montesori Upijajuci um. 
Osim ove prevedena je i objavljena knjiga Od detinjstva do adolescencije kao i druge pedagoške knjige  
GALERIJA 
 Seminar mart 2016:
Školica sa tradicijom!

Školica Pitagora postoji već više od 23 godine. Sada verifikovana predškolska ustanova, jedna je od prvih na našem podneblju koja je počela sa primenom Montesori metode u radu sa decom predškolskog uzrasta. Ovakav pristup daje uspešne rezultate u adaptaciji i rešavanju i prevenciji eventualnih teškoća. 
 
Sa decom  rade dva diplomirana pedagoga, diplomirani psiholog, vaspitač, asistent i mnogi saradnici koji upotpunjavaju program rada i pomažu u tretmanu specificnih problema govora. Naš stručni tim je iskusan u opservaciji i praćenju razvoja svakog deteta.
 
Naši vaspitači su obrazovani i u  Montessori Centre International -u iz Londona,  primenjuju Montesori metodu koja je zadržala sve glavne principe pedagogije Marije Montesori, ali je prilagodjena programu rada sa predškolskim uzrastom kod nas kao i savremenom životu, u cilju realistične pripreme dece za budućnost. Deca se u našoj školici brzo adaptiraju zahvaljujući individualnom radu sa svakim detetom, postupnom uvodjenju didaktičkih materijala i viskoobrazovanom kadru.
 Savremen pristup programiranju prilagođen uzrastu predškolaca

programiranje sa Cubettom